Çocuklarınızın Sağlıklı Gelişimine Tam Destek Çocuk Devam Sütü’nde!

Neden Çocuk Devam Sütü?

Çocuklar, büyüme ve gelişimlerinin büyük bölümünü 1-4 yaşları arasında tamamlarlar. Yiyeceği yemekler konusunda çok seçici olabileceği bu yaşlarda çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi için zengin ve doğal içerikli gıdalarla beslenmesi gerekir. Güçlü bir bağışıklık sistemi de bu fiziksel ve zihinsel gelişimi taşıyan vücudu mikroplara karşı koruyarak, büyümede çok önemli bir görev üstlenmektedir.

Neden Pınar Çocuk Devam Sütü?
Çocuklar, fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bağışıklık sistemlerini güçlendirecek besin ihtiyaçlarının önemli bir kısmını sütten alabilir. Çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişiminin ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için ona süt içirebilirsiniz.
1 yaşından büyük çocuklarınızın fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişimini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini desteklemek için, saf süte prebiyotik lifler, vitamin ve mineraller ilave edilerek geliştirilen Pınar Çocuk Devam Sütünü güvenle içirebilirsiniz. Pınar Çocuk Devam Sütleri B12, Çinko ve Kalsiyum kaynağıdır.
Altı aydan büyük bebeklerinize ise onların 6-12 aylık dönemlerinde ihtiyaçları olan vitaminlerive mineralleri karşılayacak şekilde geliştirilmiş Pınar İlk Adım Devam Sütü’nü verebilirsiniz.
 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

13 Kasım 2016 Pazar

İlk Kitap Önerim :) 24-36 ay

Sevgili anneler,

Çocuklarımızla kalite vakit geçirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bazı zamanlarda yine de hep bir yanımızda eksiklik olduğunu düşünüyoruz. Nedense annelik bir türlü tamamlanamıyor içimizde. Herşeyden biraz daha fazla biraz daha derken, yeri geliyor abartabiliyoruz. 1-3 yaş çocukları olan annelerin  sosyal medyada paylaştıkları çoğu etkinliğin, çocuklarıyla beraber yaptıklarına, çocukların gerçekten o etkinliğe katılım sağladıklarına pek inanmıyorum. Bu dönemdeki çocukların masa başı etkinliklerine ilgisi en fazla 2-5 dakikadır.  Oyun hamuru, lego, yapboz, dikkat zeka kartlari vs bunlar dikkat sürelerini arttırabilir ( tavsiyemdir ) :) Sonrasında anne etkinliği tek başına tamamlamaktadır. Örnek , anne büyük heycanla babanında katılacağı ,çocuğunda seveceği etkinliği planlamaktadır, büyük heycanla işten eve mukavvalar,el iş kağıtları, yapıştırıcılarla gelir. Amaç hep beraber otopark yapıp, otoparkçılık oynamak :))
sonuç sabırsız sinirlenen bir koca, otoparkın üstüne çıkıp zıplayan,bozan bir çocuk, bütün gecesini otoparkı tek başına sağsalim tamamlamak için kendini paralayan,yorulan ama sonunda bitirip sosyal medyaya da atmayı unutmayan bir anne. :) Hiç gerek yoktu, körebe oynarken daha mutluyduk :) Nasil olsa zamani gelince onlarda olucak aceleye gerek yok 😊Çalışan yada el becerilerine yatkın olmayanlar anneler, diğer annelere yetişebilmek için kendilerini paralamaktadır ayrıca üzülmeside cabası! Etkinlik yapan ve yapmayan çocuklar arasında da olmaması gereken bir kıyaslama olmaktadır. "Falancanın kızı/oğlu bak bizim kızdan/oğlandan daha küçük ama sayıları,renkleri biliyor, hergün etkinlik yapıyor kesiyor yapıştırıyor :)" Eş dost tarafından bu etkinlikleri yapmadığınızda, çocuğuyla kaliteli vakit geçirmeyen ilgisiz bir anne suçlamasıyla bilr karşılaşabiliyorsunuz. Oysa ki o anne masa başına etkinlikleri yerine çocukların enerjilerini atabilecekleri saklambaç, körebe, yakalamaç, evcilik vs. oynamakta ve kaliteli vakit geçirmektedir. Psikolog değilim sadece nacizane düşüncelerim :) Bu zamanlarda herkes başımıza çocuk psikoloğu kesildi o konuda başımdan geçenleride bir yazımda anlatağım. Asıl konumuza dönersek, çocukların dil gelişimini destekleyen en önemli materyallerimiz kitaplar. Ekinlik yapmayı seven anneler için size tavsiye edeceğim kitap bir etkinlik kitabı: "İlk etkinlik kitabım" :) Etkinlik kitaplarının çoğu 3 yaş üzeri olmaktadır. Bu kitabımız 24-36 ay çocuklarımız için, hatta daha küçüklerimiz içinde kullanılabilir. Asaf çok sevdi, tabi ki bende. okurken, oynarken çok gülüştük :) 24-36 ay için dil becerileri, düşünme kavrama becerileri ve matematik becerileri olarak 3 farklı kitap basılmış. Biz dil gelişimi kitabından başladık, basit, eğlenceli bir kitap 2 yaştan itibaren(18 aydan itibaren bile olabilir) kullanılabilir. Kitabın hersayfasında bir resim, o resmin altında çocuğunuzu yönlendirebileceğiniz bir kaç soru,


Bu kim? Bu ne? Ne yapıyor?Evet, Hayır. Var, yok. Öz bakım, Nerede? Neresi? Neden? ve Anlat diyebileceğiniz sayfalardan oluşuyor. Sonundada şarkılar ve tekerlemeler var. 32 sayfa.  Ben kitapyurdu sitesinden 10 liraya aldım. Diğer iki kitabınıda aldım ama dil becerilerinden sonra onlara geçeceğim. Sizde diğer iki kitabıda alabilirsiniz. 

Kafanızı ütülediysem affola :)

Görüşmek üzere.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan, yorumlarini bekliyorum :)