Çocuklarınızın Sağlıklı Gelişimine Tam Destek Çocuk Devam Sütü’nde!

Neden Çocuk Devam Sütü?

Çocuklar, büyüme ve gelişimlerinin büyük bölümünü 1-4 yaşları arasında tamamlarlar. Yiyeceği yemekler konusunda çok seçici olabileceği bu yaşlarda çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi için zengin ve doğal içerikli gıdalarla beslenmesi gerekir. Güçlü bir bağışıklık sistemi de bu fiziksel ve zihinsel gelişimi taşıyan vücudu mikroplara karşı koruyarak, büyümede çok önemli bir görev üstlenmektedir.

Neden Pınar Çocuk Devam Sütü?
Çocuklar, fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bağışıklık sistemlerini güçlendirecek besin ihtiyaçlarının önemli bir kısmını sütten alabilir. Çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişiminin ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için ona süt içirebilirsiniz.
1 yaşından büyük çocuklarınızın fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişimini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini desteklemek için, saf süte prebiyotik lifler, vitamin ve mineraller ilave edilerek geliştirilen Pınar Çocuk Devam Sütünü güvenle içirebilirsiniz. Pınar Çocuk Devam Sütleri B12, Çinko ve Kalsiyum kaynağıdır.
Altı aydan büyük bebeklerinize ise onların 6-12 aylık dönemlerinde ihtiyaçları olan vitaminlerive mineralleri karşılayacak şekilde geliştirilmiş Pınar İlk Adım Devam Sütü’nü verebilirsiniz.
 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

19 Kasım 2016 Cumartesi

AçTırtıl :)

Haftasonu okuyabileceğiniz keyifli, eğlenceli, öğretici bir kitap karşınızda. "AÇ TIRTIL"




Bu kitap 1969 Yılından bu yana bir çok ödül almış Eric Carle nin kardeşi için yazdığı sade diliyle, renkli sayfalarıyla,okul öncesi çocuklara kitap sevgisini kazandırmaya yardımcı oluyor.. Yani tam bizlik :) Asafla okurken, hem  çok heycanlanıyoruz, hem günleri, hemde sayıları öğreniyoruz. En çokda cumartesi günü yediği o sosisler, pastalar hep aklımızda, "Anne o sayfayı aç, bak sosis yemiş"



" Güzel bir gece ay ışığında bir yumurta , güneşin doğuşuyla ufacık bir tırtıl olmuştu, çok açtı hemen yiyecek birşeyler bulmalıydı. Pazartesi günü koca bir elma yedi ama karnı doymadı, salı günü iki armut yedi karni yine doymadı, çarşamba,perşembe,cuma... karnı hiç doymamıştı, cumartesi günü neler neler yedi, pastalar,kekler, sosisler :) patlayana kadar yedi ve sonundada karnı ağrıdı:( pazar günü bir yeşil yaprak yedi karnının ağrısı geçti :) artık kocaman ve şişko bir tırtıldı, kozasını da yapmıştı ve kozadan güzel bir kelebeğe dönüştü. "


Çocuğunuz küçükse mukavva olanını tercih ediniz. Daha da küçükse üç boyutlusu dikkatini çekecektir. Ben kuşe kağıt olanını aldım memnunum, açıp açıp okuyoruz. Boyutuda büyük. :)


Keyifle, mutlulukla, sevgiyle okumanız dileğiyle.. Mutlu haftasonları .. 🙋

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduysan, yorumlarini bekliyorum :)