Çocuklarınızın Sağlıklı Gelişimine Tam Destek Çocuk Devam Sütü’nde!

Neden Çocuk Devam Sütü?

Çocuklar, büyüme ve gelişimlerinin büyük bölümünü 1-4 yaşları arasında tamamlarlar. Yiyeceği yemekler konusunda çok seçici olabileceği bu yaşlarda çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi için zengin ve doğal içerikli gıdalarla beslenmesi gerekir. Güçlü bir bağışıklık sistemi de bu fiziksel ve zihinsel gelişimi taşıyan vücudu mikroplara karşı koruyarak, büyümede çok önemli bir görev üstlenmektedir.

Neden Pınar Çocuk Devam Sütü?
Çocuklar, fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bağışıklık sistemlerini güçlendirecek besin ihtiyaçlarının önemli bir kısmını sütten alabilir. Çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişiminin ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için ona süt içirebilirsiniz.
1 yaşından büyük çocuklarınızın fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişimini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini desteklemek için, saf süte prebiyotik lifler, vitamin ve mineraller ilave edilerek geliştirilen Pınar Çocuk Devam Sütünü güvenle içirebilirsiniz. Pınar Çocuk Devam Sütleri B12, Çinko ve Kalsiyum kaynağıdır.
Altı aydan büyük bebeklerinize ise onların 6-12 aylık dönemlerinde ihtiyaçları olan vitaminlerive mineralleri karşılayacak şekilde geliştirilmiş Pınar İlk Adım Devam Sütü’nü verebilirsiniz.
 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

8 Aralık 2016 Perşembe

Kedilerinde Evi Olsun



Dün bir arkadaşımın mailiyle,  şuana kadar hiç alışveriş yapmadığım ürünlerinin kalitesini bilmediğim  bir mobilya firmasının başlattığı güzel bir projesinden bahsetmek istiyorum.  Bu soğuklarda, özellikle karda kışta, sokak kedileri için sadece 10 lira kargo ücretini ödeyip alabileceğiniz "Kedi Evleri" tasarlamış.  Ellerinde kalan, taşınırken deforme olmuş, hasar görmüş, satılamayacak olan yonga levhalarından yapıyorlarmış, Hiç bir malzemelerini israf etmiyorlarmış. Açıkçası takdir edilesi bir davranış, davranış ki bir iki gün içerisinde tam 21.719 adet satın alınıyor. Bu evleri tasarlarken kargo ücreti adı altında ufakta olsa maddi olarak kendilerine bir pay düşüyor, hem reklam yapmış oluyorlar, hemde güzel pisiciklere sıcacık bir yuva.. Başka firmalarında bu pazarlama yöntemini örnek almaları gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşımın mailinden sonra hemen bir tane ev bende aldım. 10 lira kimseyi fakir etmez.
Oğlumla sokağımdaki kedileri aradada olsa besleme fırsatı buluyorum, oğlum kedileri çok seviyor.Şimdi ürün geldiğinde onlara güzel bir ev yaptığımızı gören oğlum daha da mutlu olucak. Tek korkum onu oradan çalmaları, umarım inşallah çalmazlar. Neyse bir gece bile karda o evde uyusalar yeter. Ne kadar koruyabiliyoruz ki etrafımızda ki canlıları.. Karşımıza çıkan böyle projelere eğer elimizden gelebiliyorsa katılabilirsek, duyarlı olabilirsek ne mutlu.

Projeyi Başlatan Yürüten Mobilya firması:  ADORE MOBİLYA


Not: Adore Mobilyanın reklamı değildir, 

Kampanya kedi evleri ellerinde kalmadığı için bugün bitmiş, alanları canı gönülden tebrik ediyorum, yüreğinize sağlık... Firmaya bu kampanyayı tekrarlamaları için mail atarsak belki stoklarını tekrar güncellerler. Alamayanlar en azından bunu yapabilirler. 



Veeeee biraz önce MNG kargo ile Kedi Evim geldi,  tamda yazımın üstüne... :) Kurduğumda fotoğraflarını sizinle paylaşacağım.

"Kalbinde merhamet olmayana cennet yoktur."



16 yorum:

  1. çok güzel bir kampanya ... keşke her firma buna benzer etkinlikler yapsa ...
    blog keşif etkinliğinden geldim , bende beklerim... sevgiler....
    wwww.soslubadem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaaa keske butun firmalar yapsa, bir faydalari olsa. 😊 tabiki bende takipteyim 🙋

      Sil
  2. Ne de güzel düşünmüşler. Tekrar yapsınlar da biz de alalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay insallah tekrarlar yaparlar yazalim firmaya 😊

      Sil
  3. Bir daha olursa birbirimizi bilgilendirip tekrardan yazalım :) Güzel paylaşım için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Mutlaka haber veririm evlerin bukadar cabuk bitecegini dusunmemistim, bu sefer gec kaldim 😕

      Sil
    2. Olsun öğreniyoruz sorun yok birbirimize söyleriz daha çok yayılır :) Sen yaparsın eminim buna :)

      Sil
    3. Ozaman kim once gorurse mutlaka paylassin. 😊👍😍

      Sil
  4. ne ilginç bişi yaaa du ben de yazayım blogumda senin linkinlee :)

    YanıtlaSil
  5. ne ilginç bişi yaaa du ben de yazayım blogumda senin linkinlee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim deep :) Şuan ellerinde kalmamış ama talep edilirse stoklara tekrar gelir sanırım. biz ofis olarak 13 adet aldık :) Keşke diyorum bir kaç tane daha alsaydım

      Sil

Okuduysan, yorumlarini bekliyorum :)