Çocuklarınızın Sağlıklı Gelişimine Tam Destek Çocuk Devam Sütü’nde!

Neden Çocuk Devam Sütü?

Çocuklar, büyüme ve gelişimlerinin büyük bölümünü 1-4 yaşları arasında tamamlarlar. Yiyeceği yemekler konusunda çok seçici olabileceği bu yaşlarda çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi için zengin ve doğal içerikli gıdalarla beslenmesi gerekir. Güçlü bir bağışıklık sistemi de bu fiziksel ve zihinsel gelişimi taşıyan vücudu mikroplara karşı koruyarak, büyümede çok önemli bir görev üstlenmektedir.

Neden Pınar Çocuk Devam Sütü?
Çocuklar, fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bağışıklık sistemlerini güçlendirecek besin ihtiyaçlarının önemli bir kısmını sütten alabilir. Çocuğunuzun fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişiminin ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için ona süt içirebilirsiniz.
1 yaşından büyük çocuklarınızın fiziksel ve zihinsel sağlıklı gelişimini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini desteklemek için, saf süte prebiyotik lifler, vitamin ve mineraller ilave edilerek geliştirilen Pınar Çocuk Devam Sütünü güvenle içirebilirsiniz. Pınar Çocuk Devam Sütleri B12, Çinko ve Kalsiyum kaynağıdır.
Altı aydan büyük bebeklerinize ise onların 6-12 aylık dönemlerinde ihtiyaçları olan vitaminlerive mineralleri karşılayacak şekilde geliştirilmiş Pınar İlk Adım Devam Sütü’nü verebilirsiniz.
 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

24 Aralık 2016 Cumartesi

Pofuduk Pogaca 💓


Bu havalarda haftasonunu benim gibi evde geciren hanimlar, kahvaltida, piknikte, altin gununde, esinizin, cocugunuzun, arkadasinizin, akrabanizin sevecegi bir pofuduk pogacayla karsinizdayim. Ismi oglumdan😄 Simdi firindan yeni cikti, dumani da ustunde.. Yumusacik kabarmis bir pogaca ariyorsaniz bulamiyorsaniz tarif size gore. Nefis yemek tarifleri sitesinde gordugum ve deneyip begenerek devamli yaptigim pofuduk pogacanin tarifi asagida ⬇
Pofuduk pogaca ve dayanamayan pofuduk bir el

Malzemeler
1 su bardak ilik sut
1 su bardak ilik su
1 su bardak sivi yag
1 paket yas maya
4 yemek kasigi seker
Aldigi kadar un yaklasik 7 su bardagi
2 tatli kasigi tuz
2 adet yumurta ( 1 i hamur icine, 1 i hamur ustune)
Uzeri icin istege gore Susam, corek otu

Yapilisi
Ilik sut, ilik su, maya ve seker , maya eriyene kadar karistirilir.Ben sutu iyice isitiyorum sonra normal su ile karistiriyorum. Sicakligi parmaginizi yakmayacak sekilde olmasi gerekiyor. 👍
Daha sonra sivi yag, tuz ve yumurta konularak karistirilir. Sonrada yavas yavas  un eklenir.  Ben ilk once 5 bardak unu elekten gecirerek katiyorum. Kivamina baktiktan un koymaya devam ediyorum. Direk 7 su bardagi un koymayin. ☺ Azar azar ilave edin. Elinize cok hafif yapismaya basladiginda hamurunuz hazir ve ustune ortu serip kalorifer peteginin yakinina 1 saat birakin. Kabarmis hamurunuzdan ceviz buyuklugunden parcalar kopartip yuvarlayarak tepsiye dizin.Uzerine yumurta sarisi surun ve corek otu yada susam dokun. Isitilmis 190 derecedeki firinda 20-25 dakika uzerleri iyice kizarana kadar birakin.
Ozellikle kahvaltilarda, sandivic gibi ortadan ikiye bolup icerisine peynir domates salatalik koyup yiyorum. Cocugunuz icinde kucuk hamburger ekmegide olur.

Afiyet olsun umarim deneyip begenirsiniz. ☺
http://www.nefisyemektarifleri.com/video/yumusacik-mayali-pogaca-nasil-yapilir/



18 yorum:

  1. Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor, Bu saatte acıktım olsa da yesem dedim :) Merhabalar bu arada bu arada blogunuza yeni üyeyim, bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay tesekkur ederim. Buyrun gelin, beraber yiyelim 😊 bende blogunuza hemen geliyorum 👍😊

      Sil
  2. Çok güzel görünüyor, tadı da belli zaten görüntüden. Tek sıkıntı tadı ile sonrası arasındaki tezat... Kilo almak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah benimde sikintim o maalesef. Yemeyeyim diye evdekileride mahrum birakiyorum hamur islerinden 😂

      Sil
  3. Kesinlikle çok lezzetli görünüyor :) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cokkkk tesekkur ederim 😊 lezzetli oluyor gercekten 😊

      Sil
  4. Bu tarifi yapmıştım. Uygulamada evliliğimin ilk zamanlarında benim gibi yemek bilmeyen biri için kurtarıcı olmuştu. Hele tatlılarına bayılıyorum :)
    Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Elif☺ yeni gelinlere nefis yemek tarifleri uygulamasini indirmelerini tavsiye ederim. Butun yemeklerimi oradan bakip yapiyorum hala 😂

      Sil
  5. teşekkür ederim tabiki sayfanızı izlemeye alıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Snes Archives - YouTube
    Snes 1xbet korean Archives youtube to mp3 - septcasino YouTube

    YanıtlaSil
  7. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    0Eİ31

    YanıtlaSil

Okuduysan, yorumlarini bekliyorum :)